Марките

които избрахме за вас

Начало / Марки
Medik8 е британски бранд, създател на философията CSA – витамин С + SPF сутрин и витамин А вечер. Мисията на Medik8 е да създава най- добрите антиейджинг продукти за кожата. Доказано са световен лидер във витамин А грижата, предлагайки на пазара цели 3 форми на активната съставка в няколко различни концентрации, с които клиента винаги може да надгражда грижата си. Обещанието им е да създадат впечатляващи продукти, които ще сте щастливи да използвате, на които ще се доверите, и които с гордост ще препоръчвате.

Ето защо с Medik8 продукти можем да повлияем на несъвършенства, пигментация или розацея като същевременно помагаме за предотвратяване на преждевременно стареене на кожата.

Продуктите на Medik8 НЕ са тествани върху животни. Следвайки тяхната лесна философия на CSA, ще подобрите тонуса и текстурата на вашата кожа, оставяйки я с младежки и здравословен вид.

Испанска медицинска козметика.

Отдадени на това да запазят и възвърнат здравето на кожата, те създават иновативни формули с гарантирани резултати. Марката залага на повече от десетилетие изследвания и разработки, насочени към създаване на най-добрите процедури и продукти за грижа за кожата на пазара и превръщане в лидери в съвършенството.

Тъй като MCCM предлага голяма гама от професионални продукти, всички продукти за домашна грижа са създадени да поддържат и подобряват резултатите от процедурите, направени при специалист.

Вярваме в епигенетиката, пептидите и иновативните технологии.
Представяме ви HydroPeptide “ГЕНИ-ална” грижа за кожата, която
осигурява бързи, видими, клинично-доказани резултати, базирани нa
епигенетиката и пептидите. Американският бранд HydroPeptide се основава на науката за епигенетиката – редизайн на гените. Тази иновативна технология им дава възможността да произвеждат продукти с мощни активни съставки, които подават сигнали към гените, гарантирайки видими резултати.

HydroPeptide вярва в чистите съставки, които НЕ предизвикват възпаления и дразнене. НЕ използват генотоксични съставки, които вредят на ДНК. 100% от продуктите НЕ съдържат парабени, сулфати и фталати. Екипът на марката вярва в холистичния подход в грижата за кожата. Създава ефективни формули с нежни аромати, които галят сетивата ни. Нашата цел е всеки клиент да се наслади на лукса и да намери своя миг спокойствие, доверявайки се на HydroPeptide.

Количка0
В количката няма продукти!
Продължи пазаруването